Zahvale

 

 

 

Zahvaljujem djelatnicima Carneta na tehničkoj i savjetodavnoj podršci pri održavanju ovih web stranica, na iznimnoj susretljivosti te na pronalaženju i realiziranju nestandardnih rješenja kojima su mi, već u nekoliko navrata, pružili veliku podršku i poticaj da nastavim sa svojim radom.

     

 

Zahvaljujem Gradskom Poglavarstvu Grada  Ivanić- Grada na donaciji laptopa.

Hvala ravnateljici moje škole Božici Cvetko što je u ime Škole od Grada tražila donaciju.

     

 

Zahvaljujem Gradskom Poglavarstvu Grada  Ivanić- Grada što mi je izašlo u susret nakon problema s glasnicama i doniralo sredstava za kupovinu mikrofona koji ću koristiti u nastavi i kod snimanja filmova.

     

 

Zahvaljujem djelatnicima AVR - audio video rješenja što su mi kod kupovine mikrofona za nastavu velikodušno izašli u susret sniženjem cijene.

     

 

Zahvaljujem poduzeću Print grupa d.d. iz Svete Nedjelje na donaciji postera i naljepnica za matematičku učionicu.

     
 

Zahvaljujem poduzeću Finder na donaciji Bamboo Pena kojeg koristim pri snimanju edukativnih filmića, i na savjetima o korištenju odgovarajućeg softwarea.

     
 

Zahvaljujem poduzeću Artas na donaciji magnetnih folija koje koristim za pričvršćivanje raznih nastavnih materijala za ploču, a koje sam dobila jer, kako kažu, "Jako nam se sviđa što i Vi poput gosp. Tonija Miluna putem web stranica i drugih načina nastojite matematiku pojednostaviti i približiti svima.".

 

 

 

početna